Webshop laten maken

Een webshop laten maken die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Zodat je klanten weten wat je in huis hebt en dat binnen no-time in hun mandje hebben zitten. Jij blij, zij blij. Dat is wat we voor je kunnen maken!

Een webshop laten maken in WooCommerce

Wij hebben ruime ervaring met PrestaShop, Magento, VirtueMart of WooCommerce. Allen zijn gebruiksvriendelijk zodat u zelf uw webshop kunt onderhouden. Iedere genoemde software heeft z'n eigen specifieke kenmerken en voordelen. Welke het beste aansluit bij uw wensen nemen we graag samen met u door.

Wij leveren uw webshop helemaal compleet en naar uw wens op. Wij verzorgen de lay-out, de betaalmethoden en voegen zelfs de producten toe als u dat wenst. Alles wordt gebouwd en opgeleverd naar uw wens zodat u met een mooie, frisse webshop van start kunt!

Wij zijn ruim ervaren in het installeren en gebruiksklaar maken van diverse betaalmethoden zoals iDeal, MultisafePay, AfterPay en Mollie. Van Mollie zijn wij zelfs trotse partner.

Loopt de webshop goed en heeft u geen tijd (meer) om het productonderhoud te doen? Ook daar helpen we u heel graag mee!

Webshop software

Een webshop kunt u bouwen op basis van verschillende software en lay-outs. U kunt een webshop geheel op basis van eigen ontwerp laten bouwen. Dit ontwerp wordt omgezet naar een template gebouwd in een webwinkel software. Echter zou u er ook voor kunnen kiezen om te werken met een bestaand template welke geheel naar uw wensen aangepast wordt. De basis staat dan, maar de kleuren, lettertypen en andere lay-out opties worden dan naar uw wens aangepast waardoor u toch absoluut een unieke webshop kan presenteren. Het grote voordeel? De kosten. Want door te werken met een bestaand template kunt u aanzienlijk geld besparen. Daarnaast zal ook de ontwikkelfase korter duren doordat de basis al staat.

Lees ook:

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een webshop?

De kosten voor het laten maken van een webshop beginnen bij €700. Een exacte prijs is afhankelijk van diverse factoren zoals

  • Het aantal producten
  • Of er gewerkt wordt met handmatige invoer van de producten of invoer door middel van importlijsten
  • De complexiteit van de webshop
  • Dropshipping of directe levering

Dit zijn slechts een klein aantal factoren. Natuurlijk verstrekken wij graag en geheel vrijblijvend een offerte op maat zodat jij weet wat de prijs gaat zijn voor het ontwikkelen van jouw webshop.

Offerte aanvragen

SSL Certificaten en meer

Naast het bouwen van uw webshop verzorgen wij voor u ook de hosting van uw webshop en uw domeinnaam registraties. Daarnaast leveren wij ook SEO diensten en voorzien wij uw webshop van een SSL certificaat. Heel handig, alles onder een dak!

Webdesign-er: daar kunt u van op aan!

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van webshops. Dit is terug te vinden in ons portfolio. Daarnaast is onze service uitmuntend: wij zijn altijd goed bereikbaar en zetten graag een stap extra voor onze klanten.