Website laten maken

Een website laten maken die bezoekers trekt en resultaten levert. Dat is wat je wil. Dat is wat wij leveren. Een website die laat zien wat je doet, die je doelgroep aanspreekt, bij je past en aan je wensen voldoet.

De eerste indruk

Je website is vaak de eerste kennismaking van je (potentiële) klanten met je bedrijf, je digitale visitekaartje. Deze moet dus bij je bedrijf passen, je wilt deze met trots kunnen presenteren. En ook als je als particulier een website wilt laten bouwen geldt exact hetzelfde. Bezoekers zien het en dus moet het goed zijn.

Wij bouwen websites en webshops op basis van Open Source software inclusief CMS systeem waarmee je je website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. Je hoeft dus niet voor iedere kleine aanpassing bij ons terug te komen. Dat spaart tijd en geld!

Snel een website laten maken

Om tot het perfecte resultaat te komen gaan we een nauwe samenwerking aan waarbij we je wensen in kaart brengen en deze vervolgens vertalen naar de website. We houden je gaandeweg op de hoogte zodat je hier altijd op kunt inhaken en de voortgang kunt zien.

Gemiddeld kunnen wij websites opleveren binnen 2 maanden na het eerste contact. Maar iedere website is anders. Soms gaat het sneller, soms langzamer. We zullen je vooraf een indicatie geven van de verwachte oplevertermijn.

Een website laten maken in WordPress

Een website bouwen wij vaak in WordPress of in Joomla. Deze beide CMS systemen zijn geheel gratis verkrijgbaar en voor beiden geldt dat er duizenden diverse, mooie templates te verkrijgen zijn welke als basis voor uw website kunnen dienen. Lees meer over een Joomla website een WordPress website.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een website

De kosten voor het laten maken van een website liggen vaak tussen de €500 en €1500. De exacte prijs wordt bepaald op basis van je wensen, de grootte van de website en wat je eventueel zelf wilt/kunt doen. Om die reden gaan wij dus altijd je exacte wensen eerst met je doornemen, waarna wij een offerte op maat voor je zullen maken.

Hosting, SEO en meer

Naast het bouwen van websites verzorgen wij ook de hosting van je website en je domeinnaam registraties. Tevens verzorgen wij de aanvraag en installatie van een SSL certificaat en bezitten wij over de nodige SEO kennis om jouw website te laten scoren in Google. Heel handig, alles onder een dak!

Webdesign-er: jarenlange ervaring en uitmuntende service!

Ons bedrijf is gestart in 2008. Dit betekend jarenlange ervaring in het maken van websites. Dit is ook terug te vinden in ons portfolio. Daarnaast onderscheiden wij ons met onze service: zowel telefonisch als per email zijn wij zeer goed bereikbaar en we zetten graag die stap extra voor onze klanten.

Offerte aanvragen