Website onderhoud

Het website onderhoud is belangrijk: iedere website of webshop heeft onderhoud nodig. Dat nemen wij graag van u over!

Website updaten

Regelmatig zullen er updates aan de website gedaan moeten worden. Oudere versies van plugins of de algehele software raken minder betrouwbaar en dus zal er geupgrade moeten worden naar een nieuwere versie. Soms heeft u hiervan enige kennis nodig, vaak ook niet. Maar het kan best enige onzekerheid geven wanneer u niet eerder updates zelf uitgevoerd heeft. Het gaat tenslotte wel om uw website of webshop: uw bron van inkomsten.

Wij hebben uiteraard de nodige ervaring met het uitvoeren van updates en ander website onderhoud en helpen u hier dan ook graag bij.

Webshop producten toevoegen

Naast het updaten van de website en/of de plugins kunnen wij ook uw tekstuele aanpassingen of het toevoegen van producten in uw webshop van u overnemen. Geen probleem!

Het toevoegen van producten gaat vaak veel tijd in zitten: teksten bedenken, foto's uitzoeken, foto's op maat maken, de productspecificaties uitzoeken. En dan zitten de producten nog niet eens in de shop! Laat ons die laatste stap, het toevoegen van de producten in de webshop, uitvoeren en bespaar uzelf veel tijd. Wij pakken direct de SEO van die producten op. Ideaal toch?

website onderhoud

Ander website onderhoud

Ook ander, complexer, onderhoud kunt u aan ons overlaten. Bijvoorbeeld het updaten van de software versie, installeren van extensies en template aanpassingen nemen wij graag voor onze rekening.

Wij hebben veel ervaring met het onderhoud voor websites en webshops. Heeft u hulp nodig? Mail ons geheel vrijblijvend op info@webdesign-er.nl en wij helpen u graag verder!