Responsive website

Tegenwoordig is het van groot belang om een website te hebben die responsive is. Dit houdt in dat de website op ieder medium (PC, tablet, telefoon) goed en passend weer gegeven wordt. Het doel hiervan is om het gebruikersgemak per gebruikt medium te vergroten. Als uw website op een telefoon bekeken wordt, wordt de weergave zo aangepast dat deze zeer gebruiksvriendelijk en leesbaar is voor uw bezoeker. Zou dit iet gebeuren, dan moet uw bezoeker de tekst bijvoorbeeld vergroten om deze leesbaar te krijgen. Heeft u een responsive website dan is dit niet nodig.

Ook in zoekmachines wordt het hebben van een responsive website beloond: Google ziet dat uw website responsive is en "beloond" u hiervoor. Daarmee zou het kunnen dat u in de zoekresultaten hoger komt.

Tegenwoordig zijn alle reeds bestaande templates en de custom made templates allemaal responsive. Heeft u nog geen responsive website maar zou u dit wel graag willen? Wij helpen u hier graag mee! Stuur voor meer informatie een email naar info@webdesign-er.nl.