Hosting en domeinnamen

Naast het ontwikkelen van websites, webshops en het onderhoud daarvan, kunt u bij ons ook terecht voor uw hosting en domeinnamen. Bij ons krijgt u alles onder een dak: slechts een aanspreekpunt voor alles aangaande uw website of webshop.

Wat is hosting?

Hosting is het plekje voor uw website op het wereld wijde web via een daarvoor bestemde server. Je neemt een bepaalde hoeveelheid serverruimte af (het hostingpakket) waarmee je website te zien is op het internet.

De hosting is niet alleen voor je website, ook de emailadressen gekoppeld aan je domeinnaam ontvangen hun emails via deze server. De emailadressen zijn uiteraard in te stellen in de door jou gekozen emailprogramma's zoals outlook of office.

De beste hostingprovider

Dat vinden we zelf, althans. Want onze service is uitmuntend. Waarin wij uitblinken? Onze bereikbaarheid. Voor onze hostingklanten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat uw website bereikbaar is voor uw bezoekers. En wij zijn niet alleen per email te bereiken, wij vinden het belangrijk dat u ook echt iemand kunt spreken als er een probleem is. En dus zijn wij telefonisch 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Daarbij zijn onze hostingpakketten gewoon heel erg betaalbaar.

Onze hostingpakketten zijn afgestemd op de software die gebruikt wordt voor de website. Zo kunnen wij de beste server performance garanderen. Via SATServer kunt u zelf inloggen en uw hostingpakket bekijken en beheren. Bovendien krijgt u toegang tot uw eigen klantenpaneel waarin u overzichtelijk alle benodigde informatie kunt vinden.

Domeinnaam registreren

Naast de hosting verzorgen wij ook domeinnaam registraties. Wilt u een domeinnaam registreren? Doe dat direct via onze website of stuur ons een email, dan doen wij het voor u. Wij kunnen alle extensies leveren.

Ook voor de domeinnaam registraties en verlengingen rekenen wij betaalbare tarieven. Een .nl domeinnaam kost slechts € 9,99 per jaar. Dat is nog geen € 0,85 per maand!

 

Hosting en domeinnamen

xtra-hosting.nl

Onze domeinnaam registraties en levering van webhosting loopt via www.xtra-hosting.nl, onderdeel van ons hoofdbedrijf E-Business Solutions. Bekijk daar al onze hostingpakketten en de daarbij behorende specificaties.

Bij ons vindt u alle diensten onder een dak. Hierdoor kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. Wilt u meer informatie over onze hosting en domeinnamen? Stuur dan geheel vrijblijvend een email naar info@webdesign-er.nl.