Over ons

Over Webdesign-er

Webdesign-er is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites op basis van Open Source software inclusief CMS systeem. Webdesign-er is onderdeel van E-Business Solutions.

E-Business Solutions is opgericht in 2008 door Danny Timmer. Een gedreven, enthousiaste, jonge ondernemer met de wil om van zijn bedrijf iets moois te maken en zowel bedrijven als particulieren van dienst te kunnen zijn. E-Business Solutions staat garant voor professionaliteit, klantgerichtheid, innovativiteit, ruime vakkennis, marktgerichtheid, creativiteit, up to date zijn, gedrevenheid en eerlijkheid.

Wij werken nauw samen met een aantal zeer betrouwbare partners om zodoende het beste resultaat te bereiken voor onze klanten. Dit heeft ruim 400 tevreden klanten opgeleverd, we hosten meer dan 350 websites en hebben meer dan 900 domeinnamen geregistreerd. E-Business Solutions werkt volgens W3C eisen en zorgt ervoor dat alle webdesign projecten compatible zijn in de nieuwste Internet Explorer, Firefox, Google chrome en Safari versies.

Waarom Webdesign-er

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van websites en bijkomende werkzaamheden.

U heeft contact met degene die ook uw website en/of shop ontwikkeld. Zo gaat er geen informatie verloren. Wij zijn per email, telefoon en skype voor u bereikbaar.

Webdesign-er is een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Wij bestaan sinds 2008 en klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Heeft u advies nodig? Moet er een aanpassing aan uw website gedaan worden? Geen probleem, wij leveren een zeer goede service.

Wij passen ons flexibel aan aan uw wensen. De klant is koning!

Wij leveren op wanneer u geheel tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en alles naar behoren werkt.

Last but not least: ondanks de kwaliteit die wij leveren zijn wij toch zeer betaalbaar. U heeft al een nieuwe website vanaf 795 Euro.

Ons team

 • Danny
  Danny is de oprichter en eigenaar van Webdesign-er. Hij houdt zich bezig met…
 • Amanda
  Amanda is uw voornaamste contactpersoon aangaande de administratie. Sinds de start van het…
 • George
  George is de programmeur bij ons bedrijf. Vanaf zijn 13e jaar is hij al bezig…
 • Suzanne
  Suzanne is op haar 15e begonnen met programmeren en heeft van haar hobby beroep…
 • Kevin
  Kevin is inmiddels 5 jaar werkzaam als developer op het gebied van websites…

Onze principes

page2_pic2

Wij werken volgens een aantal principes welke belangrijk zijn voor ons om onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Zo willen wij goed bereikbaar zijn. Dat doen wij door verschillende typen communicatie middelen te gebruiken, waaronder telefoon, email en Skype. Daarnaast zullen wij geen beslissingen nemen zonder met u te overleggen, wij overleggen graag zodat u tevreden bent over het eindresultaat. Wij zien het proces van het ontwikkelen van een website en/of -shop als een nauwe samenwerking waarbij u de ideeën en de wensen heeft en wij deze met onze technische kennis tot uitvoer brengen voor u.

Wij streven naar een stabiele lange termijn relatie met onze klanten door naar tevredenheid te werken en op te leveren.

Onze doelen

Tevreden klanten.

Het allerbelangrijkste: wij willen dat onze klanten tevreden zijn en met plezier hun website presenteren aan klanten, vrienden, familie en bekenden.

Uitdagende projecten

Een uitdaging gaan wij niet uit de weg! Heeft u een complex idee, wij horen het graag!

Lange termijn relate met onze klanten

Wij hopen dat u zo tevreden bent dat u weer bij ons terug komt. Voor bijvoorbeeld onderhoud, maar ook voor uitbreiden en aanpassingen.

Onze diensten

Partnerships

Webdesign-er is trotse partner van Mollie

Voor Mollie realiseren wij implementaties van de door hen geleverde betaalmethode en lossen wij eventuele problemen op.

Partner Mollie